Saturday, 26 May 2012

teacher's day :)

Assalamualaikummm warga blog :)

Semalam dekat sekolah aku ada Sambutan Hari Guru. Sumpah gempak gila. Mula-mula datang bosan sebab hujan. Lepas tu ade ucapan bagai.. Tapi lepas persembahan dah start , enjoy gilaa..


PERARAKAN MASUK GURU PEREMPUAN :)


GURU LELAKI :)

Dann, aku rasa semua tercari-cari mana lagi cikgu lelaki yang lain. Cikgu yang jadi kegilaan budak budak perempuan SMK SEK 10. Haha, tiba-tiba dia muncul dr arah bookshop. Apa lagi.. sorak lah semua.. Cikfu tu hensem, mana tak nye diaorg dok sorak. *termasuk aku. :P


TU DIA.. CIKGU HANDSOME KITA.. CIKGU AZLAN DAN CIKGU ZAINI :)


PERSEMBAHAN NASYID DRPD KUMPULAN HARMONY'S
seriously, budak yang no 4 dari kanan tu suara dia sedap :)


UCAPAN DR KETUA PENGAWAS, HARIZ ASYRAF :)


NI PENGETUA KITA. PUAN ZABEDAH


PIBG


IKRAR DARI GURU-GURU


TARIAN KIPAS


DIKIR BARAT WEYHH! GEMPAK!!


TARIAN TRADISIONAL


CIKGU CIKGU NANYI LAGU GOSOK, TERUKIR DIBINTANG, KAIN PELIKAU UNTUK PELAJAR SMK SEK 1O <3


DAH TAK DA KERJA =="


YANG LELAKI TU PELAJAR ISTIMEWA SMK SEK 1O


DRAMA MUSICAL FROM 3 ADIL


CHORAL SPEAKING


NINJA TURTLE


FRIENDSS


ZAKIRAN DAN SYAHMI


WA, DIEDA, AYU, ARIN, NISA


UCAPAN PALING ISTIMEWAAA


BESTFRIEND


:)


HARIS, IZZY, FAIZ


4 ARIF

Masa anugerah guru paling popular, paling kacak, paling anggun, paling bergaya, paling paling semua tu lahh, banyak sangat nak senaraikan, masa tu best. Budak budak kelas aku semua buat kerja gila, muka tak malu semua diaorg lah. Dok lari lari kat tapak perhimpunan tu lahh. Haishhh, maybe sebab tahun ni last ade kat sekolah kan. Time dikir barat lagi gempak sebab selama aku sekolah kat situ takpernah tengok pun kumpulan dikir barat! Semua serbu nak tengok dikir barat tu. Dapat tepukan gemuruh lagi tu. Lepas ni harap harap dikir barat tu teruskan usaha diaorg tu aminn..

*HARI GURU 2012 AWESOME!!*



2 comments:

fae ismayuddin said...

dah lame tak tinggalkan skolah..rindu nak celeb8 hari guru...


follow me : http://faeismayuddin.blogspot.com

azureen amiruddin said...

hehe, thn ni sy last. mesti rindu jugak :)

SEGALA YANG TERCATAT DI BLOG INI ADALAH HAK MILIK AZUREEN AMIRUDDIN