Sunday, 10 June 2012

Reunion Petaling Utama

Assalamualaikum,
Semalam kitaorang ade buat reunion untuk Kadet Bomba Petaling Utama. Sorry guys, aku tak plan betul-betul reunion nie. Kat sana kita kelam kabut giler kan. Tak tau nak buat apa. Nak main bowlng pun kita kena gerak g Summit pulak. Ye, aku tau, aku da susahkan korang sebab nak naik bas lagi kan. Aku mintak maaf sangat sangat :( Aku happy dapat jumpa korang. Dah 2bulan lebih kita berpisah kan. Akhir dapatt jumpa gak. Tapi nasib baik time nak balik tu korang tak nangis. Hehe.. 

Mula-mula kitaorang pergi makan dulu. Dekat KFC. Tuje yang kita mampu. Hehe, lepas makan-makan semua, bincang nak buat ape. Yeahhh, aku dah rasa boring disitu. Bowling kat Sunway Pyramid pulak penuh. So, diaorg decide nak main bowling kat Summit. Alang dengan Alam pergi Summit dulu sebab diaorg nak tgk full ke tak. Then, diaorg call kata tak ful, semua gerak lah pergi Summit. Sampai je Summit, dah bayar ape sume tu, kitaorg pun main. Pergh, jgn cakap lah, aku main asyik masuk longkang je -..- Saboo je lah. Aku dapat team dengan Cikgu Rosli, Niza, Ema, dan Syaz. Diaorg ni pun dua kali lima je ngan aku, tak reti main. haha, tapi Cikgu Rosli teror doh. Asyik strike je. Tak puas kitaorg main satu game, tambah lagi duit n main lagi satu game. best gilaa. Dalam pukul 6 macam tu kitaorg semua da nak balik dah. Memang best keluar dengan korang. Lepas ni kita tunggu plak BARBEQUE yang kita da rancang tu. Harap harap jadi..

SILA LIHAT GAMBAR DI BAWAH :)


makan time!


Cikgu Samso :)


Tuan Hafiz dengan kawan dia. :)


The Girls :)


Tuan Hafiz jatuhhh.. keh keh keh


Tunggu bus nak g Summit :)


Erin, Awin, Adek :)


Bahagikan team untuk Bowling :)


Paan, Ajam, O'ot, Alam :)


Petaling Utama <3


Team no 4


Suami Isteri :)


:)


Perbincangan


Sunday, 3 June 2012

AIR SHOW TENTERA UDARA DIRAJA MALAYSIA

HELLO GUYS..
Apa Habaq? Sihat ka? Semalam cek pergi tengok airshow dekat Subang. Best gila cek habaq kat hang. Rugi sapa yang tak pergi. *awat tetiba lohgat kedah keluar pulak nih? Hhaha. Banyak pameran ade kat sana. Nak tunggu pintu masuk bukak punya lama. Sambil dok tunggu tu, sempat gak aku usha2 abg2 TUDM tu. Handsome beb! aku malas nak cerita panjang, hangpa tengok gambaq je la ehh..


Abang TUDM. Nama dia Yusof :)


Pertunjukan Payung Terjun


Amacam? Ada gaya tak?


Pancaragam TUDM! Sumpah gempak!


Hadiah dr TUDM sebab lahir 1jun


Happy Birthdayy to me :)


Hye, nama saya Awin


<3


Hadiah

SEGALA YANG TERCATAT DI BLOG INI ADALAH HAK MILIK AZUREEN AMIRUDDIN